Benedetta, noul film al lui Paul Verhoeven îți dezvăluie trailerul sulfuros

Trailerul celui mai recent film al lui Paul Verhoeven, Benedetta, tocmai a fost dezvaluit. Un lung-metraj inspirat dintr-o poveste adevarata, cea a calugaritei de origine italiana, Benedetta Carlini, in care joaca Virginie Efira si Daphne Patakia. Despre calugarita Benedetta se spunea la acea vreme ca este capabila sa faca miracole.

De mai bine de 50 de ani, Paul Verhoeven semneaza filme spectaculoase. Acest cineast olandez este reputat pentru filmele sale brutale, cu puternica identitate sexuala. El este cel care a realizat Basic Instinct si Showgirls. Ii datoram in egala masura filme science fiction emblematice precum Total Recall, Robocop. Ultimul film lansat este Elle (2016). O experienta extrem de apreciata din moment se intoarce cu un alt film francez, Benedetta.

Recent a fost publicat primul trailer al filmului. Ocazia perfecta de a dezvalui un trailer exploziv, compus din Daphne Patakia, Charlotte Rampling, Virginie Elfira si Lambert Wilson. Virginie Elfira este cea care o interpreteaza pe sora Benedetta.

Acest nou film al lui Paul Verhoeven este inspirat dintr-o poveste adevarata care s-a derulat in secolul XV in Italia. Povestea ii va duce pe spectatori in inima unei povesti sulfuroase intre personajele intepretate de Virginie Efira si Daphne Patakia. Calugarita este acuzata de homosexualitate exact inainte de a fi canonizata. Cele doua protagoniste vor avea o relatie din ce in ce mai evoluata, relatie ce se va transforma intr-una carnala. O relatie deloc pe placul Bisericii…

Benedetta ar fi trebuit sa fie lansat in 2020 in salile de cinema. Insa, din cauza pademiei cu Covid-19, lansarea acestui film si a numeroase alte filme a fost amanata. Productia lui Paul Verhoeven are acum o noua data de lansare. Benedetta urmeaza sa fie proiectat pentru prima data in competitie in timpul Festivalului de la Cannes 2021 si va fi lansat pe restul teritoriului pe data de 9 iulie.

Lasă un răspuns