Blackview Max 1, un smartphone cu proiector

Va mai amintiti de telefoanele cu autonomie scurta gen Ragentek Voga V si din pacate Samsung Galaxy Beam? Am aflat ca aceste telefoane au acum concurenta sub forma lui Blackview Max 1. Unul dintre cei mai iubiti producatori de smartphone-uri rezistente a decis sa incerce ceva nou si ne-a adus un telefon care are si un proiector, un telefon care poate fi ideal pentru orice intalnire de afacere improvizata.

Smartphone-ul seamana cu Voga V si nu sta departe de telefoanele mid-range obisnuite. Are camera principala si secundara de 16MP. Designul curat sta departe de stilul utilitar obisnuit de smartphone-urile rezistente ale lui Blackview.

Daca ne uitam la constructia telefonului, materialul principal este sticla. Atat spatele cat si fata telefonului este din sticla, cu margini rotunjite. Putem spune ca este neobisnuit de multa sticla folosita de Blackview.

Prea multa sticla l-a facut pe Max 1 destul de alunecos si mai usor de zgariat si crapat. Chiar si pentru asta au aparut deja mai multe huse pentru telefon.

Lentila de proiector se afla pe partea de sus a telefonului, butoanele de volum si de pornire sunt asezate lateral iar cartela SIM si cardul microSD pe partea cealalta. In partea de jos gasim difuzorul si o intrare USB Type-C.

Punctul unic de vanzare este proiectorul care probabil va fi acelasi model ca si in cazul lui Voga V. Este un proiector de 720p cu luminozitate de 50 lumeni, autofocus si redare pana la cinci ore. Dar trebuie sa fim foarte atenti la partile mecanice MEMS, sunt sensibile si se pot lovi destul de usor. Performanta proiectorului este impresionanta atat intr-un loc mai luminos cat si intr-o camera mai intunecata.

Ecranul Amoled are peste el un strat de Corning Gorilla Glass 3 si ofera rezolutie de 2,160 x 1,080 pixeli. Are o baterie de 4,68 Ah care este destul de buna dar sa nu uitam ca proiectorul poate goli orice baterie destul de repede.

Max 1, cu toate problemele lui, este un smartphone foarte capabil si modern, care a primit un proiector la ser lafel de bun.

Lasă un răspuns