Care sunt cele mai bune smartphone-uri de achiziționat în 2020

Autonomie, poze, performante…care constructor de pe piata va veni cu cel mai bun smartphone in 2020? Samsung, Apple, OnePlus, Huawei, Honor, Redmi, Honor sau Sony ? Am selectat pentru tine cele mai bune telefoane ale momentului cu cel mai bun pret pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.

Samsung Galaxy Note 10+. Samsung este aproape copia perfecta a lui S10+ si vine cu cateva ameliorari pentru a furniza un smartphone cu un ecran superb, o interfata excelenta, performanta, calitate foto si o autonomie care ii va satisface pana si pe cei mai pretentiosi utilizatori. Cu suplimentul seriei, un stylus. Pretul sau este de aproximativ 1149 de euro.

iPhone 11 Pro Max. O autonomie generoasa – destul de surprinzator pentru Apple – un aparat foto ultra polivalent si finisaje exemplare. Iata ce propune pe scurt iPhone 11 Pro Max. Este scump intra-adevar dar este un smartphone excelent. Cel mai mare defect al sau ramane lentoarea cu care se incarca si bretonul care nu pare dispus sa devina mai discret. Pretul sau este de aproximativ 1044 euro.

OnePlus 7T. Acest smartphone este seducator si complet totodata. OnePlus 7T ofera un confort excelent cand este tinut in mana, o interfata OxygenOS extrem de placuta de utilizat si un ecran cu o rata de refresh de 90 Hz pentru un plus de fluiditate. La toate acestea se adauga o autonomie buna cuplata la o incarcare rapida eficienta. Pretul lui OnePlus 7T este de 599 de euro.

Apple iPhone 11. iPhone 11 ofera in mod cert cel mai bun raport calitate/pret propus de Apple. Designul este superb, ecranul excelent, autonomia superba. Pe langa asta, performantele sunt de top. Pacat ca incarcarea este atat de lenta si aparatul foto nu reuseste sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Pretul sau este de 809 euro.

Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro este primul smartphone al marcii chinezesti dotat cu un aparat foto cvadruplu. Pe langa poze excelente, acest smartphone profita si de un zoom excelent x10 si de un mod portret extrem de performant si eficient. La acest tablou seducator se adauga un ecran AMOLED si eficienta unui Kirin 9810 precum si o autonomie generoasa. Pretul sau este de 637 de euro.

Samsung Galaxy S10+. Samsung Galaxy S10+ profita de o autonomie excelenta datorita bateriei de 4100 mAh pe langa ecranul sau excelent de 6,4 inchi. Reia principalele avantajele ale fratelui sau mai mic cum ar fi excelentele performante foto, cu o mare polivalenta, o interfata excelenta datorita One UI. Ii putem reprosa doar marrginile putin cam groase si ecranul cam sensibil. Pretul sau este de 715 de euro.

Lasă un răspuns