Ce smartphone Honor să aleg?

Honor a devenit rapid o marca populara in Europa datorita unor smartphone-uri care afiseaza un foarte bun raport calitate/pret. La fel ca orice constructor care se respecta, regasim in oferta sa diferite game de aparate de aceea, uneori este destul de greu sa ne regasim prin multitudinea de variante disponibile. Lite, X, View…ce gama de smartphone-uri Honor corespunde cu adevarat bugetului tau?

Honor 20. Honor 20 seamana foarte bine cu predecesorul sau. Cu toate acestea, este usor mai compact datorita unui ecran IPS LCD de 6,24 inchi spre deosebire de 6,4 in cazul lui View 20. Ca de obicei, constructorul adauga efecte stilizate in partea din spate pentru a atrage atentia. Designul lui Honor 20 nu ne lasa indiferenti. Modulul sau 48+16+2+2 mpx vine cu o polivalenta de necontestat. Honor 20 este echipat cu un Kirin 980 insotit de 6 sau 8 GB de memorie vie, in functie de model. Bateria sa de 3750 mAh ofera o autonomie de aproximativ 2 zile.

Honor View 20. Honor View 20 este primul smartphone al constructorului chinez care propune un ecran perforat in forma de hexagon. Este echipat cu un ecran IPS LCD de 6,4 inchi care ocupa aproape in totalitate partea frontala. Camera frontala este de 24mpx. Este dotat cu un procesor Kirin 980 sprjinit de 6 sau 8 GB memorie vie. Se garanteaza o experienta fluida datorita Android 9.0 Pie cu interfata EMUI 9 a constructorului. Partea dorsala este la fel de interesanta cu noul senzor de 48mpx. Cu bateria de 4000 mAh, View 20 este pur si simplu un monstru in materie de autonomie.

Honor 20 Lite. Honor 20 Lite reia in linii mari designul si caracteristicile predecesorului sau, Honor 10 Lite. Regasim acelasi gabarit cu ecranul sau IPS LCD de 6,2 inchi, acelasi breton in forma de picatura de apa si aceeasi finete a marginilor din jurul ecranului. Honor 20 Lite beneficiaza de trei aparate foto in partea din spate dispuse vertical. Modulul foto este compus din aparate de 24+8+2mpx. Regasim o camera frontala de 32mpx, un procesor Kirin 710 sprijinit de 4GB RAM memorie vie, o baterie de 3400 mAh si o capacitate de 128 GB. Beneficiaza de Android 9.0. Pie cu interfata EMUI 9 a constructorului chinez. Regasim un design propriu gamei, frumos pentru un telefon din gama mid range si 1GB de memorie vie in plus fata de Honor 10 Lite.

Lasă un răspuns