Cum să folosești Instagram de pe un PC pentru a posta poze

Iti doresti sa postezi poze pe Instagram sau sa iti gestionezi contul de pe un PC? Iti explicam cum poti face acest lucru fara sa accesezi aplicatia.

De la lansarea sa in 2010, Instagram a evoluat enorm. In ziua de azi este una din cele mai folosite retele sociale, fie in scopuri profesionale, fie in scopuri personale. Chiar daca este posibil sa iti consulti profilul de Instagram de pe computer, este imperativ sa treci prin aplicatia Android sau iOS pentru a posta o poza sau pentru a citi mesajele private. O restrictie care se dovedeste a fi enervanta pentru cei care isi petrec intreaga zi la birou si nu isi doresc sa isi intrerupa discutiile sau pentru cei care sunt pasionati de fotografie si isi doresc mai intai sa retuseze putin pozele inainte de a le posta.

Din fericire, pentru a evita o etapa inutila si uneori fastidioasa, exista cateva trucuri pentru a profita din plin de Instagram de pe computer. Va explicam in cele ce urmeaza ce trebuie sa faci.

Cum putem posta o poza pe Instagram de pe PC?
Site-ul Instagram.com este accesibil de pe orice browser, insa, dupa cum spuneam mai sus, nu iti permite sa postezi sau sa trimiti mesaje. Sau aproape…Pe Google Chrome exista un mic truc :

– fa un click dreapta pe pagina dupa care F12 ;
– da click pe toogle device toolbar (sau Ctrl+Shift+M) ;
– In meniul care apare in partea de sus a ecranului da click pe Responsive;
– Alege un smartphone;
– Da refresh paginii (F5);

Vei avea astfel acces la aceeasi interfata ca si pe aplicatie, cu un mare buton de + in partea de jos pentru a adauga continut, aparatul foto in partea stanga sus pentru a posta un story sau micul avion din hartie in partea dreapta sus pentru a accesa Direct Messages.

Daca nu folosesti Chrome este posibil sa postezi poze pe Instagram folosind alte modalitati. Spre exemplu, poti trece la un alt browser, sa folosesti Facebook Creator Studio daca dispui de un cont profesional sau unelte terte precum Buffer sau Hootsuite. Poti simplifica si mai tare procedura folosind extensia Desktop for Instagram care are avantajul de a oferi cateva functionalitati precum descarcarea pozelor in Full HD.

Lasă un răspuns