Emma Watson dorită în Black Widow

Emma Watson va completa distributia din Black Widow, actrita fiind dorita de catre producatori, ea fiind alegerea cea mai buna oentru un rol din acest film. Aceasta a mai jucat in trecut in Harry Potter, dar si in Beauty and the Beast. Din ce se aude in momentul de fata, se pare ca ea va juca si in filmul Black Widow. Aceasta informatie vine direct de la studiouile celor de la Marvel.

Watson a impresionat studioul Marvel prin prestatiile sale, de aceea ea a fost alegerea cea mai buna pentru acestia si din ce se pare, ea va prinde un rol in acest film. Pe langa aceasta actrita, alti actori au mai participat si ei la auditii. Cum media de varsta a actorilor este una desul de mica, scenariul filmului Black Widow ar putea fi modificat. In echipa care se va ocupa de acest film a fost adusa si regizoarea Jac Schaeffer. Aceasta regizoare a mai lucrat alaturi de cei de la Disney in alte proiecte.

Nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la rolul pe care il va interpreta Watson in acest film. Nu se stie nici care va fi personajul pe care va miza Marvel pentru rolul actritei. Unele informatii spun ca Emma Watson va fi un fel de fata bond care va actiona alaturi de Natasha Romanoff in filme. Nu au aparut prea multe informatii cu privire la filmul Black Widow pana acum. Avand in vedere ca studioul celor de la Marvel s-a concentrat in special pe filmul Avengers: Endgame, filmul Black Widow nu a avut parte de prea multe informatii, de aceea toate lucrurile care se stku pana in mom entul de fata despres el, raman doar speculatii.

Un lucru este clar si anume ca filmul Black Widow ar fi de fapt un prequel si ar putea include si alti eroi. Multe voci spun ca printre acestui eroi ar putea fi inclus si Bucky. In ceea ce priveste scenariul peliculei, acesa a fost realizat de catre Ned Benson. Scaunul regizorial este ocupat in momentul de fata de catre Cate Shortland. Filmarile pentru acest film sunt programate sa inceapa in luna mai sau iunie a acestui an. Va fi interesant de vazut un film cu Black Widow, acest personaj foarte indragit care a reprezentat un personaj extrem de important in universul celor de la Marvel. Cu siguranta Black Widow va fi un film reusit.

Lasă un răspuns