Filmul Dungeons & Dragons aproape de producție

Filmul Dungeons & Dragons este din ce in ce mai aproape de productie, acesta fiind un proiect la care studiourile celor de la Paramount lucreaza in momentul de fata. Filmul va fi inspirat din popularul joc cu acelasi nume, el aflandu-se in momentul de fata din ce in ce mai aproape de o posibila productie. Pelicula are in momentul de fata uin scenariu finalizat, iar realizatorii se afla in cautarea unui actor de categoria A pentru a ajuca in acest film. Rolul protagonistului principal va fi jucat cel mai probabil de catre un actor foarte cunoscut.

Acest proiect a fost dezvoltat de catre Warner Bros., iar in momentul de fata, o prima varianta a scenariului va fi realizata de catre David Leslie Johnson, acesta fiind regizorul filmului The Conjouring. Ulterior, odata cu mutarea la Paramount Pictures, de scrierea acestui scenariu s-a ocupat Michael Gillio, el fiind entuziasmat ca are ocazia de a lucra la un astfel de proiect cu adevarat deosebit. Realizatorii filmului se declara suprinsi de modul cum fanii au primit vestea ca jocul lor favorit va avea parte de un film.

In momentul de fata se cauta un regizor pentru aceasta pelicula, dar si un actor care va fi personajul principal in acest film. In lista de staruri care se prefigureaza apar numerosi actori cunoscuti precum Will Smith, Josh Brolin, Vin Diesel, Chris Pratt, Dave Bautista sau Johnny Depp. O incercare de a aduce acest joc pe marile ecrane a avut loc in anul 2000, insa s-a soldat cu un esec. Filmul a avut incasari de 22 de milioane de dolari, bugetul sau fiind insa de 45 de milioane. Filmele care au urmat au intrat direct pe DVD, iar toate incasarile care aiu venit imediat dupa au fost realizate din vanzarile de DVD-uri.

Noul film este programat pentru o posibila lansare undeva in anul 2021. Jocurl a aparut in anul 1974, el generand sute de carti, dar si zeci de jocuri video. Formula de baza a acestuii joc are in centru un grup de aventurieri, luptatori, precum si vrajitori, dar sio rogues. Nivelul acestor personaje creste odata cu misiunile finalizate. Personajele ajung in final sa devina niste adevarati eroi. Vom vedea care va fi viitorul acestui film pentru ca deocamdata el ramane in faza de productie. Cu siguranta va reusi sa atraga un numar destul de ridicat de fani ai jocului, dar si fani ai filmelor de acest gen.

Lasă un răspuns