Huawei Mate 30 Pro ar avea două aparate foto de 40mpx, o premieră

Huawei Mate 30 Pro este deja o mini vedeta, toata lumea vorbeste despre el. La cateva zile de la o aparitie publica remarcata, aflam mai multe despre fisa sa tehnica, in special dspre aparatul foto cvadruplu din partea dorsala. Fara nicio surpriza, constructorul a decis sa mizeze in cazul acestui model pe fotografie.

Pe data de 31 iulie, un leaker pe nume Teme a publicat o serie de noi informatii cu privire la aparatul foto cvadruplu care va echipa telefonul Huawei Mate 30 Pro. Aceste caracteristici par din ce in ce mai credibile. Ince Universe, un leaker reputat, sustine ca acest telefon va beneficia de doua aparate foto de 40mpx ceea ce este o premiera.

Huawei Mate 30 Pro – 2 X40 mpx, 8mpx si senzor ToF ?
Conform acestui leaker, aparatul foto al lui Huawei Mate 30 Pro ar fi compus dintr-un modul 40mpx f/1,6 /sau 1,4, dintr-un modul de 40mpx f/1,7 si dintr-un al treilea senzor foto de 8mpx, telefoto cu zoom x5. Si asta nu este totul. Conform Ice Universe, aparatul va fi compus in egala masura dintr-un senzor ToF (Time-of-Flight) destinat sa masoare distanta si profunzimea campurilor. Interesant este faptul ca Teme nu evoca existnta unui al patrulea senzor foto.

Mate 30 Pro ar dispune, daca ar fi sa ne luam dua aceste zvonuri, de doua aparate foto principale. De remarcat este faptulca si Huawei Mate 20 Pro era deja echipat cu un aparat foto principal de 40mpx si de un al treilea modul de 8mpx. Este deci vorba despre o evolutie credibila, care are sens. Sa ne amintim ca Huawei isi va prezenta telefonul Mate 30 Pro incepand cu aceasta toamna in ciuda sanctiunilor din partea guvernului Trump.

Telefonul urmeaza sa fie echipat cu HongMeng, Ark OS sau Huawei OS cum mai este cunoscut acest nou sistem de operare de la Huawei. Chinezii incearca sa mai recupereze ce pot dn aceasta situatie, in urma conflictului cu SUA, asa ca se grabesc sa lanseze Huawei Mate 30 Pro, in aceasta toamna, in septembrie, mai devreme cu o luna decat s-a intamplat cu seria anterioara. In momentul de fata exista o serie de probleme foarte mari cu vanzarile Huawei din cauza guvernului Trump. Noul sistem de operare fusese deja anuntat de Huawei de ceva vreme si va fi pus in distributie in China incepand din aceasta toamna.

Lasă un răspuns