Masajul Tantra, un masaj unic

La origine, Tantra a fost deseori numită Yoga Iubirii. Ca multe forme de yoga, practica Tantrei calmează și relaxează mentalul, deschide inima în timp ce relaxează și energizează organismul. Reduce senzația de separare prin crearea unei stări de unitate cu sine și cu lumea exterioară. Tantra a fost prima din lume care a încercat să ridice sexul la un nivel spiritual.

Calea Tantrei este un mod de viață și o cale de transformare interioară
Tantra vorbește despre ființa noastră în totalitate. În mod literal, tantra înseamnă “metodă” sau “tehnică”. Este o invitație de a duce trupul și sufletul în experiența de a explora viața și de a intra în comuniune cu înțelepciunea noastră interioară.

Tantra include mai multe metode care ne permit să devenim conștienți de unitatea noastră fundamentală, de trupul, de inima și de mintea noastră, în raport cu universul, în orice moment și în toate domeniile vieții noastre. Este o invitație zilnică de a ne elibera de suferință, de condiționările și de iluziile noastre, de blocajele și temerile noastre, pentru a ajunge la o stare de plinătate.

Masajul Tantra de astăzi ia învățăturile stravechi (Yoga Taoista si Yoga Indiana) și le transpune într-o experiență corporală completă. Un masaj tradițional este îmbunătățit prin încorporarea exercițiilor de respirație și a stimulării genitale.
Tantra masajul este o modalitate de a trezi întreaga ființă la toate nivelele: fizic, mental, emoțional, spiritual și sexual

Masajul este un instrument de vindecare profundă și renumit pentru capacitatea sa de a elimina blocajele sexuale și energetice. Despre ce blocaje vorbim? Fiecare ființă umană are blocaje, a căror cauză poate varia de la o persoană la alta. Unii presupun că blocajele provin din traume sau experiențe extrem de stresante din trecut; în timp ce aceasta poate fi o sursă a blocajelor, cu siguranță nu este singura. Blocajele pot proveni și din obiceiurile zilnice și din rutină.

Masajul Tantra și energia interna
Unul dintre scopurile masajului este stimularea cunoașterii de sine. Cu ajutorul atingerilor realizate de maseuzele experimentate, îți poți trezi energia vitală și te poți conecta cu ușurință la stări de plăcere. Mâinile delicate ale maseuzei ating cu senzualitate întregul corp și îți pot trezi cu ușurință diferite simțuri și senzații noi de plăcere. Masajul Tantra erotic este o modalitate de a-ți cunoaște mai bine corpul. Libidoul tău este puternic stimulat și poți experimenta partea terapeutică a plăcerii. Masajul oferă o altă concepție asupra relației cu corpul datorită dimensiunii sale spirituale și, de asemenea, oferă o relaxare maximă.

O sesiune de masaj are un efect unic. Maseuzele te vor ghida în timpul întregului proces. Atingerile experimentate vor deschide canalele energetice prin care circulă energia vitală și, sub îndrumarea terapeutului, fluxurile energetice și energia sexuală se vor trezi. În timpul sesiunii de masaj Tantra poți experimenta stări de purificare și eliminarea blocajelor.

Energia este împinsă în sus, de la părțile inferioare ale corpului până la zonele superioare. Când se întâmplă acest lucru, o multitudine de efecte benefice se manifestă și transformă o persoană de la interior la exterior. Masajul Tantra este unic.

Lasă un răspuns