Piese vestimentare pe care le credeai demodate dar care revin în forță

Stilul vestimentar depinde înainte de toate de gusturi. Tendinţele vin şi pleacă şi uneori ne bucurăm când unele piese vestimentare pe care le-am purtat acum un deceniu revin în forţă pe scena modei. Că doar nu degeaba se spune că moda este o eternă reîntoarcere….

Care sunt piesele vestimentare pe care le credeai dispărute şi care în 2016 sunt mai trendy ca niciodată?

Geaca doudune. Adică geaca pe care adoram să o purtăm în curtea şcolii pentru a ne ţine de cald, fără să ne prea pese de stil. În 2016 însă geaca doudune revine însă în forţă şi este cea mai stilată în nuanţe de roşu, de galben, de albastru, în nuanţe metalizate şi purtată de ce nu, pe umeri.

Colierul choker. Adică colierul pe care l-am purtat peste tot în liceu şi care revine în forţă pe scena modei în 2016 pentru cele mai nostalgice dintre voi. În 2016 însă se poartă un colier choker din toate materialele, de la dantelă, catifea sau plastic, până la piele.

Blugii mom. Adică blugii pe care mama îi purta peste tot în anii săi de glorie. Iar în 2016 aceşti blugi mitici arată cel mai bine cu latura lor vintage alături de pantofi trendy şi de cele mai frumoase modele de topuri.

Puloverul cu guler rulat. Cel pe care toată lumea îl condamna şi îl considera demodat. Cel cu detalii, oversize sau tip rochie este cel mai trendy.

Rochia din catifea. Un model de rochie care ţi-a lipsit cu siguranţă şi pe care îl purtai cu drag pe la vârsta de 14 ani. Dar în 2016 se poate purta peste un genunchi cu mânecile scurte pentru cel mai cool look sau la ocaziile mai speciale, mai ales cele în nuanţe de roz sau de verde.

Lasă un răspuns