The Silence, noul film horror semnat Netflix

The Silence se anunta a fi noul film vedeta semnat Netflix. Cea mai cunoscuta platforma de streaming va lansa curand un film horror, in genul celebrului Bird Box, cu talentata Kiernan Shipka, eroina din The Chillinhg Adventures of Sabrina.

Lui Netflix ii place sa ne provoace fiori. Dupa Bird Box cu Sandra Bullock, vizionat de peste 45 de milioane de ori, platforma de streaming vine cu un nou film horror extrem de promitator. Adaptare a romanului lui Tim Lebbon, The Silence o pune in scena pe talentata Kiernan Shipka, descoperita initial in Mad Men, reintoarsa mai apoi pe micul ecran odata cu serialul The Chilling Adventures of Sabrina. Totul intr-o atmosfera post-apocaliptica care ne promite sa ne tina in suspans. Abia asteptam.

Adaptare a romanului lui Tim Lebbon, aparut in anul 2015, lung-metrajul The Silence spune povestea familiei Andrews, determinata sa supravietuiasca intr-o lume in care creaturi monstruoase cu vederea ultra-dezvoltata vaneaza fiintele umane care fac cel mai mic zgomot. Drept urmare, oamenii ar trebui sa stea intr-o liniste profunda, sa nu vorbeasca, sa nu faca zgomot. O misiune extrem de dificila pentru familia Andrews care se complica atunci cand membrii unei secte decid sa o urmareasca la randul lor pe Ally Andrews – interpretata de talentata Kiernan Shipka – afectata de surditate inca de la o varsta frageda, de la 13 ani si ale carei simturi s-au dezvoltat uimitor de-a lungul anilor.

Daca ti se pare cunoscuta aceasta poveste sa stii ca seamana foarte mul cu cea din filmul A Quiet Place cu Emily Blunt lansat in iunie 2018. In acest film, o famile, la fel ca cea Andrews, face tot ce ii sta in putere sa supravietuiasca unor creaturi misterioase care le gasesc daca scot cel mai mic sunet.

Atmosfera din The Silence seamana si cu cea din Bird Box film in care personajele sunt urmarite de creaturi misterioase daca persoanele aveau curajul sa le priveasca in ochi, acestea ajungand sa se gandeasca sa isi puna capat zilelor. Sa speram ca The Silence va fi la inaltimea acestor doua lung-metraje care ne-au tinut in suspans pe parcursul vizionarii.

Lasă un răspuns