The Third Day, un serial care merită să fie descoperit

Daca ti-a placut serialul Ratched si ambianta sa mai macabra sau mai misterioasa, cu siguranta ca iti va placea si The Third Day. Este un mini-serial HBO difuzat si pe OCS cu Jude Law si cu Naomie Harris.

Despre ce este vorba?

Un mini-serial anglo-american, The Third Day este divizat in trei parti, trei sezoane- vara, toamna si iarna. De asemenea, spune povestea unui barbat si a unei femei care ajung pe o insula extrem de misterioas, dar in doua perioade diferite.

Prima parte, centrata pe Sam se deruleaza pe timp de vara in timp ce acesta face cunostinta cu o adolescenta care il va duce pana pe insula Osea unde va cunoaste un grup mai special.

Partea dedicata toamnei dureaza doar un episod si urmareste evenimente care se deruleaza in Londra. Iarna ne prezinta o mama, Helen si cei doi copii ai sai, care ajung si ei pe faimoasa insula Osea pentru o vacanta care nu sunt gata din pacate sa o uite inca.

Barbatul pe care il urmarim in prima parte este Sam, adica Jude Law. Femeia din perioada iernii este Helen, adica Naomie Harris, care a mai putut sa fie vazuta si in Piratii din Caraibe. Celor doi actori li se alatura si Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them), John Dagleish (Justice League), Mark Lewis Jones (Star Wars : The Last Jedi), Emily Watson (Chernobyl ) sau Freya Allan (The Witcher).

Serilalul seamana putin cu Lost datorita secretelor pe care le ascunde insula. Dar in serial domneste si o atmosfera ca si in The Killig sau Midsommar.

Dar The Third Day “se joaca” mult si cu telespectatorii fata de celelalte seriale sau filme cu care seamana, intre ceea ce este real si ceea ce nu este.

Daca iti plac deci serialele mai ambigue, cu un decor cu o puternica personalitate, unde intriga lasa cateva intrebari in suspans, cu siguranta ca iti va placea acest serial.

Lasă un răspuns