Top 3 culori de purtat peste tot în sezonul rece

În acest sezon rece ar trebui să uiţi de negru sau de alte culori mai sobre şi mai triste precum griul sau bleumarinul. Cele mai vesele culori pot să fie aliaţii tăi de preţ pentru cele mai frumoase ţinute.

Culorile vii sunt cele care îţi vor condimenta ţinutele şi care le vor da mai multă viaţă. Care sunt deci nuanţele care îţi vor dinamiza sezonul rece?

Roşul. O culoare care nu are pereche dacă vrei să îţi dinamizei ţinutele sau dacă vrei să atragi toate privirile. Dacă îţi plac contrastele, poartă roşul alături de negru sau de alb. Rezltatul este unul foarte grafic, minimalist dar modern. Un palton roşu arată foarte bine purtat peste o rochie roşie, o geacă doudune neagră arată cel mai bine alături de o rochie roşie, o haină mai călduroasă şi pufoasă în nuanţe de alb va pune cel mai bine în valoare un total look roşu şi aşa mai departe…Dar roşul arată cel mai bine şi alături de bej, de gri, de kaki sau de nude.

Movul şi violetul. Sunt nuanţe pe care nu toată lumea le apreciază. Dar sunt nuanţe care merg de minune cu celelalte nuanţe în vogă ale anului 2016. Alături de roşu şi de kaki vei face cu siguranţă senzaţie. O fustă plisată mov arată cel mai bine la o geacă bomber în nuanţe de negru şi la un top kaki. Paltonul mov pune cel mai bine în valoare o ţinută compusă din blugi şi un pulover imaculat. Haina strălucitoare din vinil în nuanţe de mov se potriveşte celor mai îndrăzneţe dintre voi.

Maroul tabac. Este cel care va înlocui de minune negrul în noul sezon. Botinele sau puloverele în această nuanţă se potrivesc de minune cu denimul. Pantofii merg de minune cu o rochiile negre sau cu pantalonii largi eleganţi.

Vei fi cea mai stilată fără prea mari eforturi cu ajutorul acestor trei culori!

Lasă un răspuns