Top 5 tendințe ale sezonului estival pe care le vei vedea peste tot

Nu ştii care sunt cele mai în vogă tendinţe ale sezonului estival sau piesele vestimentare reperate deja la cele mai înrăite fashioniste şi pe care le vei vedea peste tot? De la ia românească, trecând prin topul Bardot sau body-ul cu şireturi, iată care sunt tendinţele must have ale verii.

Ia românească. Tradiţionala bluză românească cu motivele sale etnice sau folclorice este vedeta verii. În nuanţe de ocru sau crem, brodată cu cele mai frumoase flori colorate se poate purta atât cu o pereche de pantaloni scurţi, cât şi cu o fustă. Alături de sandalele fără toc sau espadrile va pune cel mai bine în valoare un look clasic.

Blugii cu tiv asimetric. Blugii cu tiv asimetric şi deşirat în acelaşi timp a devenit foarte repede un veritabil must have. Va pune cel mai bine în valoare o ţinută mai simplă şi pot deveni detaliul care transformă foarte repede o ţinută obişnuită într-una cool şi îndrăzneaţă.

Body-ul cu şireturi. Body-ul fără mâneci este foarte practic pentru sezonul estival, mai ales cel cu şireturi la nivelul decolteului. Poarte fi purtat atât în oraş cât şi pe plajă, poate fi casual alături de o pereche de pantaloni scurţi de blugi sau mai şic alături de o fustă.

Rochiile sau fustele cu despicătură. La fel ca şi Angelina Jolie pe red carpet, trebuie să îţi dezvălui picioarele bronzate cu ajutorul rochiilor sau fustelor cu despicătură. Maxi sau midi, colorate sau simple, cu cele mai frumoase detalii… ai de unde alege.

Rochia tip portofel. Este rochia must have a acestui sezon. Cu un decolteu cache-coeur, uni sau cu imprimeuri este rochia ideală pentru un look casual sau elegant în acelaşi timp. Mulată în talie şi evazată în partea de jos este ideală pentru a-ţi pune silueta în valoare.

Lasă un răspuns