Top 6 ţinute de adoptat în toamna anului

Vara îşi intră încet-încet în drepturi dar asta nu înseamnă că nu te poţi gândi la cele mai frumoase ţinute pe care le vei purta în toamna anului 2021. Citeşte acest articol pentru a te inspira în crearea celor mai frumoase look-uri.

Wild college girl. În toamna ce vine, puloverul tip sweat shirt continuă să fie foarte trendy. Devine însă mai BCBG rămânând în acelaşi timp casual. Un pulover în nuanţe de roşu sau de bordo cu imprimeuri animaliere va arăta cel mai bine la o caschetă şi la o pereche de pantaloni scurţi.

Piesele vestimentare matlasate. Una din cele mai în vogă texturi ale sezonului toamnă-iarnă 2016? Hainele matlasate. O geacă neagră maltasată cu reflexii aurii este cea care va veni cu un plus de sporty pentru o ţinută casual.

Un total look tweed. Tweed-ul este un material mai tomnatic prin excelenţă. Revine an după an în forţă în fiecare toamnă. În 2016 va trebui însă să îl porţi în total look-o fustă midi evazată şi un sacou loose, XXL, alături de o cămaşă transparentă şi de pantofi nude pentru cel mai feminine look.

Broderii. În sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 va trebui să te laşi sedusă de broderii şi de pietre încrustate pe cele mai frumoase piese vestimentare. O rochie mini în nuanţe de negru va arăta cel mai bine pusă în valoare de detalii brodate precum florile colorate.

Costumul cu imprimeuri. Cea mai bună modalitate de a feminiza un costum mai masculin? Alegându-l cu cele mai frumoase imprimeuri grafice şi culori. Alături de o cămaşă în carouri vei reuşi să creezi cele mai frumoase ţinute mix and match.

Velvet power. Sezonul rece este cel în care catifeaua este cel mai frumos material care te va încălzi cel mai bine şi care te va ajuta să fii cea mai frumoasă.

Lasă un răspuns