3 sucuri smoothie de mare ajutor pentru sănătatea renală

Atunci când rinichii sunt sănătoşi şi îngrijiţi aşa cum trebuie, sănătatea renală este sinonimă cu o stare de bine şi chiar cu viaţă.

Dacă vei alege să ai mare grijă de rinichi, de vezică sau de uretre, te vei putea elibera de toate toxinele şi de toate deşeurile lichide din organism.

În plus, îţi vei regla foarte bine presiunea arterială, îţi vei echilibra pH-ul din organism şi vei reuşi să menţii electroliţii, sodiul şi potasiul la un nivel optim în organism.

După cum bine ştii deja, sistemul renal este cel care îndeplineşte o mulţime de funcţii vitale. Dar pentru a-l ajuta să funcţioneze aşa cum trebuie, nu este de ajuns să bei doi litri de apă pe zi. Trebuie să ai o viaţă cât mai activă, să ai grijă de alimentaţie şi să renunţi la proastele obiceiuri.

Poţi însă face mai mult pentru el. poţi prepara cele mai delicioase şi mai sănătoase sucuri smoothie. Nu vei mai suferi astfel din cauza retenţiei de apă şi sistemul urinar va fi mult mai sănătos.

Un suc smoothie verde. Va deveni cu siguranţă preferatul tău. Este un suc smoothie verde preparat pe bază de castravete, lămâie şi pătrunjel. Este lejer, curativ şi plin de beneficii datorită ingredientelor sale. Castravetele este un ingredient hidratant şi depurativ. Pătrunjelul este cea mai puternică plantă pentru sănătatea renală. Este cel care poate purifica organismul, care elimina toxinele foarte eficient şi care te ajută să previi calculii renali.

Un suc smoothie detox plin de vitamine. Dacă vrei să ai grijă de sănătatea renală, cel mai bine ar fi să încerci mai întâi să îţi întăreşti sistemul imunitar. Nu trebui doar să încerci să îl purifici ci şi să îi aduci vitamine pentru a întări sistemul imunitar. Cea mai bună idee- un suc smoothie pe bază de miere, aloe vera şi mere. Sunt ingrediente care vor avea grijă de rinichi, de ficat şi care vor preveni infecţiile urinare.

Un suc smoothie pentru seară. Apa de cocos şi dovlecelul sunt cele mai bune pentru a avea grijă de sănătatea renală şi să favorizeze un repaus nocturn. Apa de cocos este delicioasă şi perfectă pentru o cură detox. Dovlecelul vine cu o mulţime de minerale şi de vitamine, are grijă de digestie, de funcţiile renale şi are un efect diuretic uşor.

Lasă un răspuns