Criminal, noul serial polițist marca Netflix își dezvăluie trailerul

Netflix isi dezvaluie trailerul pentru Criminal, varianta din Franta. Criminal este un serial politist multilingvist marca Netflix al carui intrigi pun accentul pe ceea ce se petrece in camera de interogatoriu.

Criminal este un serial ce ar putea rivaliza fara probleme cu seriale precum Minndhunter si al carui prim trailer a facut senzatie. Caracterizat drept un serial asupra procedurilor de politie cu concept inedit, serialul Criminal se vrea a fi un Black Mirror politist ambitios si isi centreaza actiunea asupra salilor de interogatoriu. Suspans, tensiune, intorsaturi psihologice, toate ingredientele unui serial de succes sunt reunite. Aici intriga este epurata de scene cu urmariri ale infractorilor, de urmariri ale unor indicii si alte fatete specifice ale vietii de politist jongland intre viata privata si cea profesionala. In acest serial actiunea este focalizata pe interogatoriu. Intrigile isi vor planta decorul in patru tari diferite in Regatul Unit, Germania, Spania si Franta.

Trailerul pentru Franta a fost dezvaluit si din distributie fac parte actori precum Anne Azoulay (Kaboul Kitchen), Nathalie Baye si Jérémie Renier (Saint-Laurent). Cele 12 episoade sunt asteptate incepand cu data de 20 septembrie.

Trailerul in mai multe limbi a reusit sa ne tina cu sufletul la gura. Inregistrari compromitatoare, agenti de politie inflexibili, numerosi suspecti, crize si rasete nervoase, totul este concluzionat prin verdictul anchetatorilor, Vinovat sau Nevinovat. Un trailer simplu si eficient. Aici, teaserul francez ne dezvaluie intrigile sale si ne ofera o idee cu privire la raporturile de tensiune dintre diferitele personaje. Intram putin in viata subiectului care este interogat. O informatie din cadrul acestui trailer ne lasa sa intelegem ca unul din cazuri se va derula in momentul atentatelor ucigase din 13 noiembrie 2015. Urmeaza sa fie lansate in curand si trailerele pentru versiunea spaniola si germana.

Stim ca Netlfix adora sa pastreze misterul cu privirela majoritatea creatiilor sale originale. Este si cazul lui Criminal, noul serial eveniment marca Netflix care este asteptat incepand cu data de 20 septembrie. Vom urmari 12 povesti criminale unice, patru tari si o sansa unica de a descoperi adevarul. Perspnajele evolueaza in principal intr-o camera de interogatoriu, o cabina de observare si un culoar in care se afla o masina de cafea si o priveliste asupra orasului.

Serialul antologic original Netflix pare sa isi doreasca sa propuna o alternativa la serialele politiste clasice cu subiecte care ne tin in fata micului ecran, care ne tin in suspans pana la sfarsit. Cele 12 episoade a cateva 45 de minute fiecare vor fi diponibile incepand cu data de 20 septembrie pe Netflix si numerosi sunt cei care le asteapta cu mare nerabdate dupa ce au vizionat trailerul.

Lasă un răspuns