MHD, Sneazzy, Will Smith, Eminem… rapperii care au devenit actori

Foarte multi rapperi au ales sa devina si actori. Iata care sunt acestia si care sunt filmele in care au reusit sa se remarce.

MHD. MHD, Mohamed Sylla a facut primii pasi in cinema prin intermediul filmului « Mon frère », o productie franceza. Pentru ca voia sa isi protejeze fratele mai mic de un tata prea violent, Teddy, un tanar fara viitor, este acuzat de uciderea tatalui sau si este trimis intr-un centru educativ inchis. Va patrunde insa intr-un univers brutal care nu cunoaste reguli.

Sneazzy. Sneazzy este pe afisul filmului « La Source », aparut in 24 iulie. Este vorba despre primul sau rol in cinema. Samir, jucat de Sneazzy, traieste intr-o regiune foarte populara si are o viata lipsita de griji. Cnd tatal sau moarte brusc, se vede nevoit sa preia el fraiele afacerii. Destinul are insa pregatit altceva pentru el…

Eminem. Eminem este un rapper foarte celebru din aceasta lista. Care a jucat in filmul 8 Mile, un film aproape biopic, unde a avut un rol foarte autobiografic, inspirat de debuturile sale dificile in Detroit. Eminem reuseste sa aiba aici un rol foarte emotionant si puternic.

Snoop Dog. Putin cam depasit deja de lumea hip-hop-ului, acest artist vechi membru al unei gasti, a stiut cum sa faca pentru ca experienta sa de pe strada sa treaca pe marele ecran, fara sa obtina insa vreun rol major. Dar s-a descurcat de fiecare data de minune datorita atitudinii sale rasta-cool.

50 Cent. Curtis Jackson, alias 50 Cent, nu s-a bucurat de cariera cinematografica pe care si-ar fi dorit-o sau pe care ar fi meritat-o. Vedeta rap si-a dorit cu ardoare sa devina un superstar, dupa cum o spune si filmul « Get Rich Or Die Tryin ».

Will Smith. Un artist care nu prea are nevoie de multa prezentare. Are deja un nume in lumea cinematografiei, incat uneori uitam ca a debutat ca rapper sub numele The Fresh Prince, un lucru care l-a dus direct pe marele ecrane, cunoscand un mare success cu sitcomul “Printul din Bel Air”. Urmeaza o cariera de success cu “Men in Black” si multe altele.

Ice Cube. Lansat de catre « Boyz ‘n The Hood », in 1991, unul din primele mare nume din filme din sfera gangsta-rap, unde juca un rol foarte apropiat de originile sale defavorizate, Ice Cube a devenit foarte familiarizat cu sfera cinematografiei hollywoodiene si chiar un profesionist.

Lasă un răspuns