Xiaomi Mi 9 5G – ecran QHD, o baterie mai groasă și un aparat foto mai bun

Xiaomi Mi 9 5G este deja o realitate si primele informatii aparute pe Internet ne ofera cateva elemente din fisa sa tehnica. Ecranul sau AMOLED ar oferi o rezolutie QHD+, senzorul principal al aparatului foto ar avea dreptul la o stabilizare optica si bateria sa, mai impozanta decat la Mi 9, ar fi compatibila cu reincarcarea rapida 45W. A da, bineinteles va fi compatibil si 5G.

La mai multe luni de la lansarea lui Mi Mix 3, Xiaomi a decis sa comercializeze un Mi Mix 3 5G. O strategie care urmeaza sa fie repetata cu ultimul sau flagship deoarece site-ul rus Xiaomishka ne informeaza de faptul ca un Xiaomi Mi 9 5G urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat.

Xiaomi Mi 9 5G, o baterie cu o capacitate mai mare si compatibila cu incarcarea rapida 45W?
Conform unui raport, Xiaomi Mi 9 5G este departe de a fi un Xiaomi Mi 9 echipat cu un modem 5G. Se pare ca va fi dotat cu un ecran care ofera o rezolutie QHD+. Tehnologia AMOLED ar trebui sa fiepastrata si la acest model. Nu exista inca informatii despre marimea ecranului. Aparatul foto ar trebui sa aiba dreptul la un mic upgrade cu adaugarea unui OIS (stabilizare optica) la senzorul foto principal.

Cealalta schimbare majora se refera la bateria telefonului. Stim ca 5G poate avea un impact destul de important asupra autonomiei smartphone-urilor. Xiaomi Mi 9 5G va beneficia deci de o baterie mai impozanta, fara sa stim pentru moment care va fi capacitatea sa exacta. Cu bateria sa de 3300 mAh, autonomia lui Mi 9 5G ar putea reprezenta punctul sau salab. Va fi compatibil cu incarcarea rapida 45W spre deosebire de 27W ai lui Xiaomi Mi 9 care oferea deja performante foarte bune in domeniu.

Se mai zvoneste ca noul telefon de la Xiaomi va beneficia de o rezolutie 2K si de cel mai puternic procesor al momentului, Qualcomm Snapdragon 855 Plus.

Toate aceste imbunatatiri au logica deoarece actualul smartphone Xiaomi Mi 9 este prezent pe piata de mai bine de o jumatate de an. Va fi lansat in toamna acestui an si se zvoneste ca va avea un pret extrem de competitiv.

Lasă un răspuns